Uw paardenstalling op Texel bij Hoeve Vrij en Blij

Per 2019 biedt onze boerderij alleen nog dag/nacht land aan. Dit alleen bij 2 paarden/pony’s of meer. Een paard alleen in de wei ’s nachts is niet gewenst in verband met onrust.

Er mag helaas geen schuilstal in het weiland geplaatst worden dus houdt rekening met het Nederlandse weer.

Uw paarden onderbrengen op Hoeve Vrij en Blij is mogelijk in de periode van 1 april tot 30 september.

Wij bieden weiland afgesloten met stroomdraad. Wanneer er niet voldoende gras beschikbaar is in de zomer dan mag er hooi bijgevoerd worden in de hooiruif. Water en hooi dienen de gasten zelf bij de paarden te brengen. Wij stellen hiervoor wel onze waterzak beschikbaar. Mest ruimen gebeurd ook dagelijks zelf door onze gasten.

De tarieven voor 2019 bedragen € 15,- per paard per nacht. Dit is inclusief hooi, water en gebruik van de faciliteiten op de boerderij.

Hoeve Vrij & Blij ligt vlak bij het mooie dorpje Den Hoorn waar het bos, de duinen en het strand van Paal 12 op nog geen 30 minuten stap afstand liggen. De ideale plek om samen met uw paard te verblijven.

Daarnaast kunt u uw paardentrailer gratis bij ons op het erf stallen.

Komt u binnenkort naar Texel met uw paard om te genieten van de mooie natuur op ons Waddeneiland? en zoekt u ook nog een slaapplek? Wij hebben een mooie en ruime boeren camping en een luxe 4 persoons villa.